Skjærgårdssang 2019

Fredag 9. august

Together, we will stand

18.30 – ca. 20.30

 

Første Skjærgårdssang ble arrangert i 2008, og det betyr at vi for 12 gang kan invitere til musikkfest i Langesund.

Til Skjærgårdssang kommer publikum fra hele Norge, og fra alle type menigheter. Vi sier som Russ Taff: Together, we will stand.

På denne konserten får vi et møte med Aina Økland, kjent i Stavanger «som den syngende jordmoren». Vi møter også Johanna Bjurenstedt og Michael Jeff Johnson som vil fremføre noen flotte duetter for oss. Russ Taff (fra Gaither Vocal Band) har nylig gitt ut en bok og film hvor han forteller om hvordan hans vanskelig oppvekst har preget livet.

Billetter kr 250,- Selges ved inngang.

 

En hyllest til Aretha Franklin

22.00 – ca. 22.45

 

Dette blir en hyllest til en av soul- og gospelmusikkens største stemmer og et møte med ekte, upolert og klassisk gospel. Reflex og Ingrid Arthur har hentet sanger fra Aretha Franklin sin legendariske liveinnspilling «Amazing Grace.»

 

God gave me you

Vi gleder oss til en countryinspirert konsert med gruppa «4th and Main.»

Fire gutter fra Nashville som elsker å synge, og som alle er aktive ungdomsledere i sine kirker. Doug Anderson hørte gruppa, og kontaktet oss i Skjærgårdssang med en anbefaling om å hente dem til Langesund.

Billetter kr 300,- Selges ved inngang.

 

DU KAN KJØPE DAGSBILLETT TIL BEGGE KONSERTENE FOR KUN 470,-

 

Lørdag 10. august

Sången skall aldri tystna

11.00 – ca. 13.00

 

Vi møter mange dyktige sangere denne lørdag formiddag. Michael Jeff Johnson, Johanna Bjurenstedt, Mette og Roger samt «4th and Main» inviterer oss til en formiddag med gode sangopplevelser. Vår egen biskop Stein Reinertsen blir også med.

Billetter kr 200,-. Selges ved inngang.

 

Old rugged cross

15.00 – ca. 17:00

 

Anette Løvtangen var et nytt bekjentskap på fjorårets festival. Med sin fantastiske dype stemme godt plassert i blues, soul og gospel, og ikke minst hennes unike formidlingsevne tok hun publikum med storm. Vi gleder oss til et gjenhør med god soul og bluesmusikk.

Fra Rogaland kommer familien Øklands. Sammen med komiker Arne Nordbø får vi muntre historier og kjente sanger i smakfulle

Billetter kr 200,-. Selges ved inngang.

 

Paul Colman og Classic Imperials

19.00 – ca. 21.00

 

«One way tegnet» og sangen «Why should the devil have all the good music» sto han i fremste rekke for å gi kristen ungdom musikk og tekster som de kunne forholde seg til.

Paul Colman vil gi sin hyllest til Larry ved å synge mange av hans mest kjente sanger på denne konserten.

 

Classic Imperials- En pionergruppe innen kristen musikk.

Imperials har vært aktive i over 50 år. Vi hadde gleden av å ha Imperials på Skjærgårdssang for noen år siden, og kunne nyte sanger som «Trumpet of Jesus», «Praise The Lord», «Good old gospel ship», «Sail on», «I`am forgiven» m.fl. Vi er også denne gang lovet en konsert med de beste sangene Imperials kan by på.

Billetter kr 350,-. Selges ved inngang. (inkl. allsangskveld)

 

Allsang i hallen

21.30

 

Konferansier Svein Olsen får med seg flere av sangerne fra årets festival, og innbyr til allsangskveld. Her er det lov å synge med.

 

DU KAN KJØPE DAGSBILLETT TIL ALLE 3 KONSERTENE FOR KUN KR 625,-

 

Søndag 11. august

Gudstjeneste

11.00 – 13:00

 

Vi inviterer til musikkgudstjeneste hvor flere av årets artister deltar.

Tale av Biskop Stein Reinertsen. Eget program for barna.

Mange menigheter fra nedre Telemark deltar på møtet, og det blir flott å kunne dele nattverdsfelleskap med flere tusen andre kristne.

Fri inngang / Kollekt