TKD Sommerleir 2019

Det vil være to treningsøkter hver dag, med unntak av torsdag hvor det er gradering for de som skal det.

Treningen er variert og gøy, og innimellom all Taekwon-Doen er det lek og moro. Om kveldene vil det være diverse aktiviteter. Det er badepark vegg i vegg med hotellet vi bor på, og her tilbringer vi en del tid. Det er stas å bo på hotell en hel uke med gamle og nye venner.

Sikkerhet

Deltagerne blir delt inn i grupper som har en egen instruktør. Denne instruktøren har ansvaret for gruppen hele uken. Gruppeansvarlig instruktør sørger for vekking om morgenen, felles bespisning, felles avgang til treninger og utflukter, og legging. Gruppeansvarlig instruktør

vil bo i nærheten av sin gruppe. De som eventuelt skulle ha en skade eller sykdom plikter å informere leirledelsen om dette. De som er på ALT C har foreldre/foresatt ansvar for barnet/barna i pausene, med unntak av under felles treningsopplegg og aktiviteter.

 

Salgsbod

Det vil også bli salg av Taekwon-Do bøker, drakter, belter, bager og t-skjorter på lørdag ved ankomst og videre utover uken. Det er avsluttende salg på torsdag under graderingen. Vi har betalingsterminal.

 

Gradering

Gradering er for de som har hatt så stor fremgang under leiren at instruktøren anbefaler dem om å gå opp. Graderingsavgiften er kr 310.- og er ikke inkl. i prisen.

 

Oppmøte

Oppmøte for alle BARN er lørdag 3 august kl. 17:00 på hotellet for registrering og bli kjent for de som bor på hotellet.

Oppmøte for alle UNGDOM er lørdag 3 august kl. 18:00 på hotellet for registrering og bli kjent for de som bor på hotellet.